KEMA SK Vákuovanie v gastronómii Vákuové balenie predlžuje trvanlivosť produktov. Je to preto, že počas vákuovania sa odstráni kyslík. Tým sa spomalí proces dozrievania. Vákuové vrecko tiež poskytuje vášmu výrobku vzduchotesnú a vodo... jún 17, 2024
KEMA SK Energetická efektivita v profesionálnych kuchyniach Základom každej multifunkčnej kuchyne sú inteligentné varné zariadenia, ktoré vedia nahradiť množstvo bežne používaných varných zariadení v profesionálnych kuchyniach, čím šetria energie, suroviny a z... okt 3, 2022
Radovan Skolnik Kvalitné produkty a spoľahlivý servis: pomáhame gastronómii rásť Tajomstvom úspechu gastronomických prevádzok nie sú len chutné jedlá a usmievavá obsluha. Dôležitá je tiež efektívna dispozícia gastrotechnológie a najmä spoľahlivé zariadenia v kuchyni, vďaka ktorým ... okt 13, 2020
Radovan Skolnik Zariaďujete profesionálnu kuchyňu? Vyvarujte sa týchto chýb Kuchyňa je srdcom každého dobrého podniku. Či už ide o malé bistro alebo fine dining reštauráciu, práve ona je základným kameňom úspechu. Samozrejme, netreba zabúdať ani na kreatívneho a skúseného šéf... okt 13, 2020
Radovan Skolnik Hľadáte umývačku riadu? Pri výbere zohľadnite tieto vlastnosti Mať v reštaurácii umývačku riadu sa v posledných rokoch stalo akýmsi nepísaným pravidlom. Ide o zdatného pomocníka, ktorý dokáže ušetriť veľa času. Neraz aj jednu pracovnú silu navyše. Viete, čo všetk... okt 13, 2020
Radovan Skolnik Nepodceňujte výber chladiaceho zariadenia. Ušetrite prírodu aj energie Správne skladovanie potravín v reštaurácii je kľúčové pre správny chod prevádzky. Chladiace zariadenie predstavuje v tomto procese základný stavebný kameň úspešného podniku. Viete, aké zariadenie je v... okt 13, 2020
Radovan Skolnik Indukčná varná doska: Spoznajte jej najväčšie výhody Sklokeramická, plynová alebo indukčná varná doska? Možností je na trhu máte hneď niekoľko. Každá z nich má svoje výhody aj nevýhody. Keď ich však vzájomne porovnáme, najlepšie z nich vychádza práve in... okt 13, 2020
Radovan Skolnik Flexibilita a trvanlivosť. Investujte do správnej priemyselnej práčky Dobre fungujúca reštaurácia alebo bistro sa nezaobídu bez špičkového vybavenia kuchyne. Dôležitý je aj samotný priestor, v ktorom sa zákazník musí cítiť príjemne. Samozrejmosťou sú preto čisté obrusy ... okt 13, 2020
Radovan Skolnik Automatický alebo pákový kávovar? Vyberte si správne Kávu v súčasnosti kúpite v akomkoľvek pohostinstve, pube či reštaurácii. Práve preto je dôležité ponúkať ju v čo najvyššej kvalite. Na to však výberová káva a šikovný barista nestačia. Potrebujete tot... okt 13, 2020
Radovan Skolnik Pridajte príprave jedál nový rozmer: vyskúšajte metódu sous-vide V jedálnych lístkoch slovenských reštaurácií čoraz častejšie nachádzame zložito znejúci pojem sous-vide. Ide o obľúbenú metódu prípravy, ktorá vašim pokrmom prinesie znamenitú chuť. To však nie je zďa... okt 13, 2020
Radovan Skolnik Vinotéka alebo chladnička? Naučte sa správne skladovať víno Víno a jeho láskavá príprava pomútia hlavu nejednému milovníkovi tohto moku. Tmavé vlhké pivnice so sudmi sú notoricky známe. Ako však skladovať víno v obmedzených podmienkach? Prečo si nezaslúži leža... okt 13, 2020
Radovan Skolnik Nákup kuchynského drezu do reštaurácie: na čo si treba dať pozor? Približne 80 % času stráveného v kuchyni sa pohybujeme v okolí drezu. V reštaurácii je toto, pre mnohých neobľúbené miesto, veľmi častou zastávkou. Váš personál predsa musí umyť riad, opláchnuť zeleni... okt 13, 2020