Radovan Skolnik Pizza ako z talianskej reštaurácie? Nepodceňte výber správnej pece *Na okraji chrumkavá krusta a v strede tenké vláčne cesto, ktoré sa rozplýva na jazyku. Upiecť dokonalú pizzu nie je iba záležitosťou skúseného kuchára. Dôležitým prvkom v procese je aj samotná pec. V... okt 13, 2020
Radovan Skolnik Pozdvihnite vaše burgre na nový level: tajomstvom je mlynček na mäso *Servírujete alebo plánujete podávať hamburgery? Zákazníci sú stále náročnejší a polotovar rýchlo odhalia. Ak sa chcete odlíšiť od bežných fast foodov, investujte do elektrického mlynčeka na mäso. Pri... okt 13, 2020
Radovan Skolnik Leto je za rohom: pripravujte šaláty efektívne s elektrickým krájačom *Šaláty sú žiadaným jedlom a prílohou. Ich obľuba rastie najmä v lete. Častú prípravu si zjednodušíte elektrickým krájačom. Vďaka nemu bude všetka zelenina dokonale a rýchlo nakrájaná a kuchárovi osta... okt 13, 2020
Radovan Skolnik Zariaďujete reštauračnú kuchyňu? Nezabudnite na vhodný pracovný stôl *Pracovný priestor je srdcom každej reštauračnej kuchyne. Práve na ňom sa pripravujú všetky pokrmy. Od správneho výberu a umiestnenia pracovných stolov sa odvíja nielen rýchlosť prípravy jedla, ale aj... okt 13, 2020
Radovan Skolnik Praktické aj štýlové: spoznajte výhody kuchynských vozíkov *Ponuka kuchynských vozíkov na trhu je široká. Dnes už existujú vozíky takmer na čokoľvek. Zjednodušia a urýchlia transport riadu i ťažkých nádob plných jedla. Viete, ktoré patria aj do vašej kuchyne?... okt 13, 2020
Radovan Skolnik Leto sa blíži: ako vyrobiť lahodnú a osviežujúcu zmrzlinu? *Nič nepriláka zákazníkov počas leta spoľahlivejšie ako zmrzlina. Milujú ju deti aj dospelí. Tú najlepšiu získate vďaka kvalitnému výrobníku zmrzliny. Viete, aké sú jeho najväčšie výhody? * Zmrzlina ... okt 13, 2020
Radovan Skolnik Efektívny pomocník: drvič ľadu pozdvihne miešané drinky na nový level *Hoci sú ľadové kocky pre mnohých overenou klasikou, občas si podmienky alebo konkrétny miešaný nápoj žiadajú skôr čosi iné – napríklad ľadovú drť. Vyrobíte ju v drviči ľadu za pár minút a pomôže vám ... okt 13, 2020
Radovan Skolnik Miešajte drinky ako profík: aké barmanské doplnky Vám nesmú chýbať? *Profesionálny barman je takmer umelcom. Dokáže vytvoriť dokonalé drinky, ku ktorým sa budú zákazníci neustále vracať. K perfektnému výsledku patrí aj adekvátne vybavenie. Viete, čo všetko musí mať ba... okt 13, 2020
Radovan Skolnik Chladenie nápojov netreba podceniť: ako si vybrať správnu vitrínu? *Viete, čo si najviac všímajú zákazníci? Kvalitu podávaných nápojov, ale aj vystupovanie obsluhy. V neposlednom rade je to správna teplota podávaného nápoja. Zabezpečíte ju uskladnením v chladiacej vi... okt 13, 2020
Radovan Skolnik Dokonalé palacinky? S palacinkovačom sa priblížite tým od babičky *Palacinky sa zo svojej popularity tešia už celé stáročia. Sú stálicou v ponuke mnohých gastronomických prevádzok. Prečo by ste však mali investovať do profesionálneho palacinkovača? Aké sú jeho výhod... okt 13, 2020
Radovan Skolnik Ako si vybrať najlepší hrniec na ryžu? Rozhoduje výkon a funkcie *Ryža. Základná potravina, ktorú konzumuje celý svet. Sami ju často nevieme pripraviť tak, aby bola podľa našich predstáv. Ani tvrdá, ani rozvarená, ani príliš suchá, či veľmi vodnatná. Varenie ryže j... okt 13, 2020
KEMA SK, s.r.o. Nie je mikrovlnka ako mikrovlnka: 5 vlastností, ktoré by ste mali zvážiť *Mikrovlnka je neodmysliteľnou súčasťou každej kuchyne a zároveň neoceniteľným spoločníkom pri príprave pokrmov. Už dávno nie je iba zariadením určeným na zohrievanie jedál. Ak premýšľate nad kúpou no... okt 13, 2020