Kvalitné produkty a spoľahlivý servis: pomáhame gastronómii rásť
Tajomstvom úspechu gastronomických prevádzok nie sú len chutné jedlá a usmievavá obsluha. Dôležitá je tiež efektívna dispozícia gastrotechnológie a najmä spoľahlivé zariadenia v kuchyni, vďaka ktorým bude vaša prevádzka fungovať ako hodinky. Neviete si pri zariaďovaní rady? Nechajte to nás.

Tajomstvom úspechu gastronomických prevádzok nie sú len chutné jedlá a usmievavá obsluha. Dôležitá je tiež efektívna dispozícia gastrotechnológie a najmä spoľahlivé zariadenia v kuchyni, vďaka ktorým bude vaša prevádzka fungovať ako hodinky. Neviete si pri zariaďovaní rady? Nechajte to nás.

Naša spoločnosť KEMA už viac ako 20 rokov poskytuje prvotriedne služby a spoľahlivý servis v oblasti gastrozariadení, gastrotechnológií, práčovní a barov. Zákazníkom ponúkame iba overené a kvalitné produkty, ktoré spĺňajú najvyššie štandardy.

Svoje služby neposkytujeme len zabehnutým prevádzkam. Obrátiť sa na nás môžu aj začínajúci podnikatelia, ktorí nemajú v tejto oblasti žiadne skúsenosti. Medzi našich stálych zákazníkov patria reštaurácie, bary, kaviarne, hotely, školské jedálne, nemocnice, závodné kuchyne, prevádzky verejného stravovania a domovy sociálnych služieb.

Prevádzku vybudujeme za vás

Neviete si rady s vhodnou dispozíciou vašej prevádzky? Pomôžeme vám. Vypracujeme vám kvalitný dispozičný návrh, v ktorom zohľadníme všetky vaše potreby. Vďaka nim získate reálnejšiu predstavu o priestorových možnostiach profesionálnej kuchyne. Samozrejmosťou je vypracovanie cenovej ponuky vybraných gastrozariadení a gastrodoplnkov.

Okrem týchto služieb zabezpečíme aj kompletnú dokumentáciu pre stavebné profesie. Zúčastňujeme sa na kontrolných dňoch, kde dbáme o to, aby bola konečná stavebná pripravenosť realizovateľná v čo najmenších úpravách. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka. Chceme vám byť nápomocní pri riešení všetkých problémov.

Odborne zaškolíme personál

Vo svojom portfóliu ponúkame výhradne kvalitné zariadenia, overené šéfkuchármi na celom Slovensku. Vybrané produkty vám nielen dopravíme, ale aj namontujeme a samozrejme aj zaškolíme vašich zamestnancov, aby vaša prevádzka mohla čo najrýchlejšie a najefektívnejšie využívať jednotlivé produkty.

Ponuka nášho sortimentu je široká. Patria sem zariadenia vhodné do profesionálnej kuchyne, baru či práčovne.

Vybrať si môžete varné zariadenia, konvektomaty, chladiace a mraziarenské systémy, nerezový nábytok, stolové gastrozariadenia, pizza pece, barové zostavy aj práčky. K všetkým našim produktom ponúkame garančný servis.

Výhodou je, že k dispozícii máme aj náhradné diely skladom. Naši servisní technici môžu preto rýchlo a efektívne opraviť akékoľvek pokazené zariadenie, vďaka čomu predídete nemalým škodám a stratám.

Za viac ako 20 rokov úspešného fungovania, sa nám podarilo spolupracovať so stovkami úspešných prevádzok. Keďže si svoje rokmi overené skúsenosti a vedomosti nechceme nechať len pre seba, vytvorili sme tento blog, v ktorom vám budeme na pravidelnej báze prinášať tipy, rady a informácie o najnovších trendoch z oblasti gastrozariadení a gastrotechnológií. Veríme, že nimi inšpirujeme mnohých z vás a pomôžeme tak slovenskej gastronómii rásť.

Ak máte akékoľvek otázky, neváhajte nás kontaktovať. Spoločne nájdeme ideálne riešenie.

Narodeniny KEMA SK
Oslava 30. výročia KEMA 20.-21.9.2023